Nei til norsk bistandsstøtte til terrorister – Kutt bistanden til Palestina

Norge bistod Palestina med 3,8 milliarder skattekroner fra 2011 til 2016, ifølge Norad. Tall fra Utenriksdepartementets tilskuddsportal viser bistandsmidlene gitt til anti-israelske organisasjoner som har jobbet iherdig for å undergrave Israels legitimitet og omdømme, og rapportene fra PMW, NGO-Monitor og JCPA viser at bistanden har gått til å lønne terrorister og deres familier.

 

Utenriksminister Børge Brende (H) har i lys av dette uttalt at han er imot lønn for terrorhandlinger, men har likevel valgt å fortsette bistandsstøtten til Palestina med Abbas´ forsikring om at «norske bistandsmidler ikke finansierer ordningen». Brende utviser komplett naivitet og svak ledelse ved å fortsette bistandsstøtten til Palestina. Ifølge JCPA viser Palestinas årlige budsjett for 2017 at lønn til terrorister vil øke med 13%, og det sier seg selv at Norge er medskyldig i terror når det bistår organisasjoner som støtter, utøver eller glorifiserer terroristvirksomhet.

 

  1. Bistandsstøtte til Palestina: Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid, UD)
  2. Kanaler for bistandsstøtte til Palestina: UD (Utenriksdepartementets tilskuddsportal)
  3. Lønn til terrorister: PMW (Palestinian Media Watch)
  4. Profil: Norge Bistand til Palestina: NGO-Monitor (Non-Governmental Organization Monitor)
  5. Rapport om økonomisk støtte til terrorister: JCPA (Jerusalem Center for Public Affairs)

 

Det er en skam at politikerne våre naivt finansierer terror med våre skattepenger. Skriv under på at norsk bistand til Palestina må kuttes helt inntil praksisen med å lønne terrorister opphører!

KUTT BISTANDEN TIL PALESTINA

Om du ønsker å spre dette budskapet ved hjelp av målrettet reklame, på vår nettside og gjennom sosiale medier kan du støtte denne saken og nå ut til flere tusensom kan hjelpe å få fart på denne avstemningen.

Beregnet antall personer nåddAnnonse

1 Comments

Leave Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.